Våra tjänster

  • Hem

För oss är service lika viktigt som ljuset. Vi vill ge dig ett bemötande där du känner att vi lyssnar på dina önskemål och att vi tillsammans kommer fram till den bästa lösningen för just ditt projekt.

Se här vilka tjänster vi erbjuder dig som kund.

Projekt

Ljus i Hus vill kunna tillgodose kundens belysningsbehov utifrån varje projekts unika kriterier, vår förhoppning är att vara med från start och tillsammans med kund ta fram ett förslag som ligger i linje med den angivna budgeten och estetiska krav som ställs på projektet. I processen ser vi även ett samarbete med arkitekt, beställare, ljusplanerare eller elkonsult för att ge den bästa servicen till kunden. För att kunna se till våra kunders krav har vi handplockat våra europeiska leverantörer noggrant, var och en är ledande inom sitt användningsområde. Vi har även tagit fram vårt eget märke Vision där vi har kompletterat upp produkter som våra leverantörer saknar. Detta för att kunna ge kunden de bästa förutsättningarna för deras projekt.

Utbildningar

Ljus är bland det viktigaste som finns för att skapa en trivsam och tilltalande miljö. Vi har lång erfarenhet av ämnet och vi vill gärna dela med oss av vår kunskap. Därför kommer vi hålla utbildningar för företag som är intresserade att lära sig mer om ljus och ljusplanering. Finns det ett intresse för ert företag att komma och lyssna på oss, kontakta då info@ljusihus.se

Ljuskonsultation

Har du kört fast på idéer eller saknar kunskapen om ljus? Ljus i hus hjälper till vid allt från stora till mindre projekt. Oavsett om ni bygger nytt eller renoverar hela eller delar av ert hem är det viktigt att hitta rätt ljussättning för era behov. Med dagens teknik skapar ni enkelt scener anpassade för rätt tillfälle. Vi kan hjälpa er med en ljussättning som är rätt för just dig! Inköpen sker via er elektriker, inredare eller arkitekt. Vid behov kan Ljus i Hus assistera elektriker med utbildning och installationshjälp hela vägen fram till färdig installation. Vi kan rekommendera elektriker om behov finns. Ett belysningsförslag innehållande ritningar (ej DWG), offert och armaturspecifikationer kostar 29 kr/kvm, om ordern överstiger 100 000 kr är denna tjänst kostnadsfri. Vi tar även fram ett konceptförslag och ungefärlig prisbild kostnadsfritt. Vi anpassar oss alltid efter era önskemål och budget och tar fram ett förslag som passar just er. Kontakta oss på info@ljusihus.se för mer information om ljuskonsultation.

Speciallösningar

Dagens LED-teknik har gått långt och möjligheterna att göra speciallösningar är många. Vi ser i många, nästintill alla projekt att man behöver en skräddarsydd lösning för ljuset och det är något vi kan erbjuda alla våra kunder. Speciallösningar kan vara allt från specialanpassade armaturer till avancerad programmering.

se vad

vi kan gÖra fÖr dig