LEVERANTÖRER

  • Hem

Våra leverantörer är noga utvalda inom de specifika användningsområdena, de håller genomgående en mycket god design och hög kvalitet på produkterna. Ljus i Hus står för bättre belysning, som ger mervärde åt arkitektur, inredning och natur.

Delta Light

Startades 1987 av företagsledaren och designern Paul Ameloot. Idag har Delta Light® utvecklats till marknadsledande och trendsättande leverantör inom ljusdesign för arkitektur. Med sitt program av innovativa armaturer har företaget gjort sig kända i hela världen för sin diskreta blandning av atmosfär, funktion och design både inom interiör och exteriör belysning.

HEMSIDA

ONE A

Den danska leverantören ONE A är vårt senaste tillskott bland våra leverantörer, deras vision är att designa rena och enkla produkter för morgondagen arkitekter utan att kompromissa på kvalitén.  Alla produkter är designade och tillverkade i Danmark. Produkterna är framtagna av erfarna designers och arkitekter med extremt höga krav på detaljer och teknologi. ONE A arbetar med framgångsrika arkitekter, ljusplanerare och ingenjörer från hela världen i en ständig jakt efter ren och sofistikerad produktdesign. Deras produktserie har redan hyllats av ledande arkitekter över hela världen.

HEMSIDA

Viabizzuno

Ett belysningsföretag som har under sina många år i branschen samlat erfarenhet, kunskap och research för att kunna designa det bästa ljuset. Mario Nanni som är grundaren bakom företaget är en inspiratör och visionär. Hans idéer genomsyrar design, kvalité och framför allt exklusivitet. Viabizzunos högkvarter i Bologna, Italien är platsen där alla idéer skapas, det är även i Italien som allt produceras.
Viabizzuno jobbar med designers och arkitekter från hela världen för att skapa den mest exklusiva belysningen.

HEMSIDA

Brick in the wall

Grundtanken i Brick in the walls samling är att skapa minimalistiska, oväntade och inspirerande gipsarmaturer. Detta genom att utveckla former som är i sann symbios med din arkitektur. För att få en värmetålig produkt med hög densitet och hårdhet, har Brick in the wall utvecklat ett eget gips, CALCYT ®. Detta gips används på alla deras gipsarmaturer. Genom att måla armaturen i samma färg som vägg och tak skapas en dynamik där ljuset är helt integrerat med rummet. Brick in the wall har ständigt ett driv att utvecklas och har nu tagit fram en ny serie; 200 cent som innehåller moderna och kvalitativa produkter.

HEMSIDA

Vision Light

Vision Light skapar enkla och lättillgängliga produkter. Armaturerna ska kunna passa i alla miljöer därför har de en minimalistisk och tidlös design.  Något som är viktigt för Vision Light är att deras produkter ska vara tillgänglig för alla men samtidigt ha en hög kvalité. Detta är genomgående för alla armaturer som kontrolleras noggrant och där Vision Light även lämnar 5 års garanti.

HEMSIDA

se vad

vi kan gÖra fÖr dig