Privatperson

  • Hem

Så här går det till

Första möte

Ett första möte eller telefonsamtal för att få en idé om vad det är för projekt samt önskemål från kund.

Koncept och visualisering

Med en moadboard kan vi enkelt visa vilken känsla vi vill förmedla, sedan visualiserar vi ett förslag med renderingar på vissa delar av projektet.

Belysningsförslag

Vi tar fram en skiss på hur allt ska placeras samt en komplett offert.

Beställning & Leverans

Vid beställning levererar vi ritningar och annat material samt följer upp med installatörer.

Uppföljning

Vi följer upp våra projekt och ser att allt har gått rätt till och fungerar som det ska.

25 år av ljus.

Ljus i Hus hjälper till vid allt från stora till mindre projekt. Oavsett om ni bygger nytt eller renoverar hela eller delar av ert hem/kontor är det viktigt att hitta rätt ljussättning för era behov. Med dagens teknik skapar ni enkelt scener anpassade för rätt tillfälle. Vi kan hjälpa er med en ljussättning som är rätt för just ert projekt!
Inköpen sker via er elektriker, inredare eller arkitekt. Vid behov kan Ljus i Hus assistera elektriker med utbildning och installationshjälp hela vägen fram till färdig installation. Vi kan rekommendera elektriker om behov finns.

Ett belysningsförslag innehållande ritningar (ej DWG), offert och armaturspecifikationer. Vi tar även fram ett konceptförslag och ungefärlig prisbild kostnadsfritt.
Vi anpassar oss efter dina önskemål och budget och tar fram ett förslag som passar just dig. Kontakta oss på info@ljusihus.se för mer information.

Jag vill veta mer

Önskar du komma i kontakt med oss, vänligen fyll i din förfrågan och dina uppgifter här