Jobbar

Om oss


Ända sen min tonårstid har jag varit förälskad i lampor och ljus. Min förälskelse finns fortfarande kvar men har mognat till en djupare kärlek till ljus och mörker. För precis som vi människor består vi av både ljusa och mörka sidor och det är just detta som gör oss till intressanta varelser. Det är likadant med ljus och mörker, det skapar en vacker harmoni som hjälper oss att förstå begränsningar och möjligheter i rummet och som även skall få oss till att drömma oss vidare till en vackrare tillvaro. Ljuset skall så klart fylla sin funktion för arbete, betraktelse och rumförståelse men även inspirera, glädja och få oss att må bra i vår tillvaro oavsett om det är hemma, på jobbet eller någon offentlig miljö. Vi vill att det ljus vi levererar skall spela ihop med precis rätt mängd skuggor för att du skall uppleva välbehag och lust även en regnig och grå måndagsmorgon i januari. Det skall vilja få dig att springa ut i din spännande upplysta trädgård, ditt förlängda vardagsrum, och dansa trots att du bara var på väg till kylskåpet för en bit nattamat. Vi vill att du skall känna dig så trygg i stadens parker så att du börjar prata med vilt främmande flanörer med ett leende på läpparna. Ja vi älskar verkligen ljus och mörker men framförallt effekten det har på oss.

// Ragnar Hansson grundare av Ljus i Hus
 
Vad gör Ljus i Hus


Ljus i Hus är ett belysningsföretag som grundades 1993. Vi har två showroom, ett i Stockholm och ett i Malmö. Vårt showroom i Stockholm är en unikt ombyggd pråm som ligger vid Kungsholmsstrand och vårt showroom i Malmö ligger vid Saltimporten och det är även där vårt huvudkontor finns.

Vi erbjuder belysningslösningar och produkter för offentlig och privat miljö.Tillsammans med arkitekter, ljusplanerare och elkonsulter tar vi fram lämpliga förslag med hänsyn till budget och estetik.

Våra leverantörer är noga utvalda inom de specifika användningsområdena. De håller genomgående en mycket god design och hög kvalité på produkterna. Ljus i hus står för bättre belysning, som ger mervärde åt arkitektur, inredning och natur. Vi erbjuder våra kunder i Sverige belysningslösningar av hög kvalité, för att vi på bästa sätt ska kunna tillfredställa kundens behov, önskemål och samtidigt överträffa deras förväntningar. 

Manifest