Jobbar

Ljuskonsultation
BEHÖVER DU HJÄLP MED LJUSSÄTTNING?

Har du kört fast på idéer eller saknar kunskapen om ljus? Ljus i hus hjälper till vid allt från stora till mindre projekt. Oavsett om ni bygger nytt eller renoverar hela eller delar av ert hem/kontor är det viktigt att hitta rätt ljussättning för era behov. Med dagens teknik skapar ni enkelt scener anpassade för rätt tillfälle. Vi kan hjälpa er med en ljussättning som är rätt för just dig!

Inköpen sker via er elektriker, inredare eller arkitekt. Vid behov kan Ljus i Hus assistera elektriker med utbildning och installationshjälp hela vägen fram till färdig installation. Vi kan rekommendera elektriker om behov finns.

PLACERINGS- & ARMATURFÖRSLAG

Vi kan erbjuda Dig armaturförslag i alla prisklasser. Från en begränsad budget till en unik ljusdesign utöver det vanliga. Vid första träffen gör vi hembesök/ alt att vi ses i något av våra showroom, Salt i Malmö eller HannaHanna (vår pråm) i Stockholm. Sedan träffas vi igen för en presentation och genomgång av skissen. Beroende på projektets omfattning har vi tre nivåer att utgå ifrån. Nedan följer en beskrivning av vad som ingår i resp. nivå.

Kostnadsfritt inspirations möte

Välkommen på ett kostnadsfritt inspirationsmöte i vårt showroom. Här kan ni titta på olika typer av armaturer och installationslösningar. Det är att föredra att boka en tid för en bättre service. Kontaktuppgifter

Nivå 1 - 3000kr inkl. moms

Ideér på plats eller i Showroom – Vi ger förslag på armaturer och lösningar.
Mindre del av hus eller trädgård.
Uppskattad tidåtgång 2-3timmar

Nivå 2 - 15 000kr inkl moms

Armaturförslag, placeringsskiss, provlys
T.ex. Trädgårds projekt, interiör villa.
Tiduppskattning 12h

Nivå 3 - 30 000kr inkl moms

Armaturförslag, placeringsskiss, provlys, CAD/DWG, byggmöte, produkt & installationsgenomgång med installatör, uppföljning, efter arbete genomgång av belysning & styrning, inriktning av spottar.
Tiduppskattning 32h

Belysningskonsultationen betalas i förskott. Beställer du armaturer från Ljus i Hus för ett visst belopp inom två månader krediterar vi en del av arvodet.

Hjälp på distans

Oavsett om ni behöver hjälp med ljussättning på en ort där vi saknar belysningskonsult eller av huset i Frankrike eller våningen i Schweiz så finns vi till er hjälp. Du mäter, fotograferar och skriver ner dina tankar om t ex framsidan, uteplatsen, hela trädgården, eller hemmet och skickar över via mejl. Sedan får du ett svar via mejl med armaturförslag, inspirationsbilder och förklarande text samt ett uppföljningssamtal.

OFFENTLIG MILJÖ

Behöver ni hjälp med offentlig miljö kontakta oss på 040-30 12 00 eller info@ljusihus.se

Interiör belysningsplanering:

Restauranger, bowlingbanor, hotell, butiksmiljöer, kontor, skolverksamhet.

Exteriör belysningsplanering:

Fasadbelysning, trädgårdar, parker, trafikmiljöer, gång- och cykeltrafik, kyrkogård m.m.

Bostadsrättsföreningar:

Trapphus, innergårdar, förvaringsutrymme

Belysning vid evenemang:

Tillfälliga installationer, gallerier, museimiljöer, monterbelysning m.m.

Energibesparing:

Ersättningsarmaturer eller utvärdering av befintliga miljöer, livscykelanalyser m.m.